particle particle particle particle particle particle particle particle particle

Nova live snimka

Gdje sviramo:


O nama


Ex Zodiac je šesteročlani bend sa pjevačicom koji uz manje promjene svira zajedno preko 10 godina. U tom razdoblju djelovali smo na mnogim više ili manje poznatim mjestima u zemlji i inozemstvu, odsvirali velik broj svadbi, maturalki ili gaža od kojih bi istaknuli višegodišnje sviranje na finskim i švedskim brodovima.

Prije toga (90-ete), bili smo i prateći bend nekolicini poznatih hrvatskih estradnih zvijezda.

Široki repertoar pjesama koje izvodimo sastoji se od hitova pop, rock ili zabavne glazbe 60-tih pa nadalje, stranih i domaćih izvođača pa smatramo da možemo zadovoljiti i najzahtjevniju publiku. Tako na našim svirkama najčešće možete čuti pjesme izvođača Olivera Dragojevića, Gibonnija, Tonija Cetinskog, Bijelog Dugmeta, Crvene Jabuke, Daleke Obale, Novih Fosila, Parnog Valjka, 4 Asa, Azre, Bajage, Prljavog Kazališta i drugih… Od stranih izvođača možete čuti hitove najpoznatijih svjetskih zvijezda kao što su: U2, Joe Cocker, Gary Moore, Eagles, Doobie Brothers, Eric Clapton, Doors, TOTO, Rolling Stones, Queen, Dire Straits i mnogi drugi…

Kvaliteta svirke te samog ozvučenja i rasvjete nije upitna te nam se zato slobodno obratite jer garantiramo profesionalan pristup svom poslu i odnosu prema publici.Mario

Mario - gitara - vokal

O meni uskoro...

Vjeran

Vjeran - bass gitara - vokal

O meni uskoro...

Predrag

Predrag - klavijature - vokal

O meni uskoro...

Dubravko

Dubravko - vokal - gitara

O meni uskoro...

Igor

Igor - bubnjevi - udaraljke

O meni uskoro...

Antonija

Antonija - vokal

O meni uskoro...

Iz knjige gostiju


6-10-2016
Martina i Vladimir

Hvala Vam na odličnoj atmosferi! Obuhvatili ste repertoarrom mlađi i stariji uzrast i izvukli maksimum iz njih :). Gosti Vas također jako hvale. Hvala i na prijedlozima oko procedura i vođenja svadbe. Lijepo pozdrav Martina i Vladimir, svadba 01.10.2016.

7.4.2014.
Ivana i Stjepan

 22.2.2014. Zagreb Svadba je bila odlična, a najbolji od svega bio je band (ne računajući mladence) ;-). Ne samo da odlično svirate i pjevate, nego ste super koordinirali cijelu svadbu i ugođaj, a energije imate više nego treba, svaka čast. Hvala za trud za prvu pjesmu (vj. nije lako skinuti ženski vokal). Čovjeku dođe žao što se samo jednom ženi. Ali ženiti će se valjda prijatelji pa ćemo se opet sresti. Ex Zodiac hvala vam!

23-10-2012
Željka i Darko

Hvala vam još jednom na odličnoj atmosferi!
Znali smo da ćete biti dobri, ali premašili ste sva naša očekivanja. Gosti na svadbi su bili iz različitih krajeva i svi su vas pohvalili. Odlično ste izabrali pjesme i još bolje ih odsvirali.
Željka i Darko, 20.10.2012.

20-09-2012
Vanja

Frajeri, bili ste genijalni! Svi vas hvale ali bitno da je mladenka zadovoljna a vjerujte mi, mladenka je više nego zadovoljna!!! Vanja i Robi 15.09.2012.

17-09-2012
Ivana

Decki,bili ste fenomenalni.Bolji bend od vas nismo mogli poželjeti.Nema gosta koji nije prokomentirao koliko dobri ste bili.Svaka cast i hvala vam još jednom na fenomenalnoj atmosferi kao i spremnosti da naučite pjesme van vašeg repertoara.Zakon ste....
Ivana&Evgeni;07.09.2012; Marija Bistrica

18-07-2012
Marija

Hvala vam na odličnoj svirci i odličnoj atmosferi koje bez vas ne bi bilo...svi vas hvale, a nama je drago što smo imali prilike imati tako odličan bend....hvala Vam još jednom i nadamo se da ćemo vas imati prilike još gdje slušati...
Marija i Nikola; 23.06.2012. (Kutina)

18-07-2012
lumus

jako dobra svirka na svadbi jasmine i velimira u jaski

08-06-2012
Marija

Hvala Vam na fenomenalnoj svirci i atmosferi! Sinoć smo dobili video pa smo se prisjetili svega:
- odličnog izbora i slijeda pjesama,
- bili ste neumorni (mi smo već bili gotovi, Vi ste uporno tražili još želja :)
- sve do jedan gost je bio oduševljen Vašom muzikom (a bilo ih je jako puno, to znate),
- očekivali smo puno (jer znamo da to možete), a dali ste nam još puno više!
Oduševljeni smo Vašom jednostavnošću a opet tolikom predanošću poslu i ljubavi prema muzici.
Kada nas netko zove na svadbu, prvo što pitamo je: A tko Vam svira??
Nadam se da ćemo uskoro biti pozvati na jednu gdje svirate, radimo na tome :)
Marija&Boris
28.04.2012.

22-05-2012
Iva

Hvala Vam na odličnoj svirci na svadbi ovaj vikend, bili ste neumorni i puni elana do ranih jutarnjih sati. Svi gosti su nam posebno hvalili bend, a naša očekivanja ste i više nego premašili.
Svaka čast!
Hvala vam.
Iva i Tihomir 19.05.2012.

21-04-2012
missNoir

Odlični ste bili ovaj vikend u Lobby-u. Svaka čast, dečki! Nadam se da ću vas moći još koji put čuti.

Facebook stream

Novo iz galerije ""